Om SCS-REN

mike

 • Mike Lindhage er indehaver af SCS-REN.
 • Mike har i mere end 34 år drevet selvstændig virksomhed.
 • Mike Lindhage har personlige erfaring da han selv har været ansat inden for rengøringsbranchen, i flere år, inden han etablerede firmaet SCS-REN.
 • Mike´s formål var at skabe en service virksomhed som er top professionel, hans visioner er at blive den absolut bedste og mest troværdige i hele rengørings-branchen.
 • SCS-REN er et rengøringsfirma som du altid kan regne med, vi lever altid en hurtig og god service, vi vil altid gøre lidt ekstra for at gøre vores kunder tilfredse.
 • Hvis du har et behov for en ydelse som ikke står beskrevet i kontrakten, så er vi altid villige til at se på en god og fornuftig løsning som passer lige til dig og dine behov, vi er et fleksibelt firma som tilpasser sig vores kunders ønsker.
 • Vi er på 24 timer i døgnet og så kan du altid regne med en service ud over det sædvanlige.
 • Det betyder utrolige meget for os at vores medarbejdere bliver behandlet med respekt og har ordentlige arbejdsforhold. For os er det vigtigt med glade mennesker og smil i dagligdagen det vil vi gerne give vider til dig.
 • SCS-REN er ikke et hvilken som helst rengøringsfirma. Vi stræber efter at være anderledes end de almindelige standard rengøring selskaber. Vi gør få dit hjem funklende rent så enkle er det.
  Du skal blot vælge en af vores faste tjenester, der passer til dit hjem, vælge en dato, der passer dig, læne sig tilbage og slappe af. Vores professionelle rengørings-team vil tage sig af resten, SCS-REN garanterer den allerbedste service.
 • Vores mission er at hver eneste kunde skal sige “Wow” med alt, hvad vi gør fra kundeservice til rengøring.
  Hos SCS-REN vi har altid en ren samvittighed når vi forlader et færdig gjort stykke arbejde.

Kontakt Os udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig inden for 24 timer

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit Telefon NR

Din besked

Sundhed og hygiejne: Rengøring København er ikke kun ansvarlige for at holde et arbejdsmiljø ren og nydelig, men også at sikre, at der er hygiejnisk ren. Det er yderst vigtigt, da medarbejdere vil tilbringe mange timer inde i bygningen, og det er let at sprede bakterier fra den ene medarbejder til den anden. Et godt rengørings selskab vil sikre, at overflader, telefon, tastaturer og almindeligt anvendte områder som køkkener og badeværelser bliver omhyggeligt rengjort.

Omkostningsfordele: Virksomhedsejere tror måske, at de sparer penge ved ikke at leje et rengøringsfirma, men dette er ikke altid tilfældet. Mange virksomhedsejere vil finde, at de rent faktisk spare penge på andre områder. Når du bruger Rengøring København, vil de bruge deres egne rengøring artikler og medbringe deres eget rengøringsudstyr. Virksomhedsejere vil ikke have ansvaret for indkøb elementer, såsom støvsuger og bonemaskiner. Personalet vil også ikke at lære at bruge det rengøringsudstyr sikkert og korrekt, sparer virksomhedsejer tid og penge.

Adresse:
Trongårdsparken 119,
2800 Kongens Lyngby
Telefon: 70200468